Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 2 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
DEGERLI ÜYELERIMIZ YAPILAN PAYLASIMLARA KONULAR ACABILIR YORUMLAR YAZABILIRSINIZ...
Viyana Avusturya vatandaşlığına geçiş
#1
avusturya 
Vatandaşlık

Vatandaşlık Yasası ile ilgili yasa değişikliğinin 2006 yılında yürürlüğe girmesi ile vatandaşlığın verilmesi için genelde 10 yıllık kesintisiz yasal ikametgah şartı ve bu 10 yılın en az 5 yılı için yerleşim izni koşulu getirilmiştir. Bu süre belirli özel şartlarda (örneğin mülteci statüsü, AET Vatandaşlığı, Avusturya'da dünyaya gelme veya Avusturya’nın çıkarları açısından önemli bir durumun söz konusu olması ) 6 yıla indirilebilir.
Avusturya vatandaşlarının eşleri ve çocukları için daha uygun hükümler bulunmaktadır.

Ayrıntılı bilgiler ve danışma

Vatandaşlık ve Nüfus İşleri - MA 35 (Standesämter und Staatsbürgerschaft)
20., Dresdner Straße 91
Telefon: +43 1 4000-6180
3qJojO.gif
Cevapla
Teşekkür Edenler:
DEGERLI ÜYELERIMIZ YAPILAN PAYLASIMLARA KONULAR ACABILIR YORUMLAR YAZABILIRSINIZ...


[-]
Hızlı Cevap
Konu



Bu bağlantı için AutoMedia gömülmesini devre dışı bırakın.   MP3 Çalma Listesi

Güvenlik Kodu:
Lütfen, resmin üzerindeki harf ve rakamlardan oluşan Güvenlik Kodunu, aşağıdaki metin kutusuna giriniz.

Hızlı Menü:


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Sponsor Reklam

Hakkımızda
    Bilgi paylastikca güzeldir.Dolayısıyla bedeni ve zihni sürekli aktif tuttuğunun bilincinde olarak hem iş hem de bireysel hayatta yaratıcı olmanın önemli olduğunu düşünüyorum. Sık sık not aldığım taze fikirlerim var ve bunu Formumda katkıda bulunma noktasında kullanmak için sabırsızlanıyorum.